Educant en positiu a Girona

Aleix

C/ Dr. Antic Roca, 17003, Gerona
7 Usuarios recurrentes
13 Valoraciones
37 fotos
ver todo
37 fotos
ver todo
Última conexión
hace alrededor de 4 horas
Tiempo de respuesta
alrededor de 6 horas
Reservas aceptadas
100%
Ratio de respuesta
76%

Sobre Aleix

Al llarg de la meva vida he cuidat a més de 30 gossos, educat a pastoreig a més de 5 i conviscut en interior d'habitatge i ciutats amb mes de 15. Actualmemt tinc un border collie de el cual vaig educar sense paraules fins a l'any (nomes el seu nom), d'aquesta manera vaig aprendre a llegir plenament el seu llenguatge i a connectar bé amb ell. El pis on visc es de 100 m2 i té 5 habitacions, una d'elles per els gossos per passar-hi la nit, amb accés directe a la terrassa que dóna al pati de la part posterior de l'habitatge, de cara a una zona tranquila lliure del trànsit i del moviment, assolellada i amb toldo per els dies de més calor o pluja.

Los perros de Aleix

Gru
Border Collie·Mediano·5 Años, 11 Meses

La casa de Aleix

Superficie de Zonas Exteriores : 40 m²
Terraza

Más detalles

Tengo experiencia previa paseando perros
Tengo experiencia previa alojando perros en casa
Puedo facilitar opiniones de otros clientes
Tengo coche disponible para trasladar perros
Puedo administrar medicación oral
Puedo administrar medicación inyectada
Tengo algún certificado animal
He sido voluntario/a en protectoras

Servicios y tarifas

Cobertura veterinaria y atención al cliente 24h incluida

Alojamiento

Tarifa por noche
26€
Recogida/Entrega
Distancia máxima: 6 km
+5€
Tarifa de festivos
26€
Acepto cachorros menores de un año

Guardería de día

Tarifa por día
21€
Recogida/Entrega
Distancia máxima: 6 km
+5€
Tarifa de festivos
21€
Acepto cachorros menores de un año

Disponibilidad

julio 2021

lu
ma
mi
ju
vi
sa
do
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Disponible
Reservado
No disponible
Disponibilidad actualizada hace alrededor de 1 mes

Ubicación

13 valoraciones

Escogimos a Aleix para una guardería de día de alrededor de 4 horas. La experiencia general ha sido excelente. Nada más en el momento de la acogida ya pudimos ver la buena mano y el amor que tiene por los perros. Aunque la estancia fue corta nos envió un vídeo de la perrita bien alegre, detalle de agradecer. El momento de la recogida fue igualmente bueno, con un trato agradable y profesional.

Yuko no podía estar en millors mans. Aleix es una persona que entenc als peluts i sap com portar-los. Tots els vídeos que t'envia mostrant en tot moment con esta la teva gossa son d'agraïr. M'agradat molt i sens subte ho recomanaria i tornaria a demanar-li els seus serveis, es un excel.lent cuidador i amant dels animals. Moltes gracies Aleix!! La Yuko s'ho ha pasat super be!

La Bella i jo estem meravellades! L'Aleix té una habilitat especial per connectar i respectar l'essència dels gossos i, alhora, sap donar-nos tranquil·litat als seus propietaris. La Bella sortia d'una operació recent i en cap moment va pensar en gratar-se la ferida perquè estava molt feliç sociabilitzant-se, passejant, jugant, aprenent i sentint-se cuidada. L'Aleix adapta cada dia les activitats dels quissos d'acord a les seves condicions físiques i necessitats particulars, fet que és de molt agrair. Tanmateix, valoro moltíssim els videos, fotos i missatges freqüents rebuts durant el dia per tal de no donar lloc a cap tipus d'angoixa sobre l'estat de l'animal: la Bella estava en les millors mans i les imatges parlaven per sí mateixes! També és d'apreciar cada consell destinat a educar a la gossa i a millorar així la nostra convivència a casa. Certament, Aleix, ets un gran professional i la millor opció per cuidar als nostres animalons! Gràcies per tant! :)

Aleix

C/ Dr. Antic Roca, 17003, Gerona

¡CANCELACIÓN GRATUITA! Reembolso total hasta 24 horas antes del inicio de la reserva.