Cuidadors d'animals !

Nala, el perro de Julia
Servicio Recogida y/o entrega a domicilio Tarifa *
Alojamiento 3 € / trayecto. Distancia máxima: 10 km 18 €
Periodos festivos 20 €
Paseo Incluida en la tarifa
Distancia máxima: 5 km
12 €
Periodos festivos 12 €
Guardería de día 10 € / trayecto. Distancia máxima: 5 km 12 €
Periodos festivos 14 €

* Las tarifas no incluyen la comisión de Gudog.

Disponibilidad actualizada hace alrededor de 6 horas

  • Disponible para reservas
  • No disponible

Hola! Sóc la Júlia, una amant dels animals. Actualment amb la meva parella tenim una princesa a casa que es diu Nala i és una golden retriever. No som professionals ni ens hem dedicat mai però portem dos anys visquen i aprenent cada dia per la felicitat de la petita de la casa.
Fins ara ens hem fet càrrec de les mascotes de família i amics, i ara volem ampliar per poder ajudar, a què ells so passin bé, i tu et quedis tranquil que està en les millors mans!

Les nostres rutines s'adapten a les mascotes, però actualment sortim a passejar 3 cops al dia + 1 sortida a la tarda per anar a alguna de les zones verdes que tenim al costat de casa i/o pipican.

A casa tenim la sort de viure en un pis amb terrassa i jardí grans, i per la gran flexibilitat horària que tenim (treballem des de casa) deixem que entrin i surtin segons les seves preferències (sempre sota control)

Les nostres rutines diàries giren al voltant de les seves necessitats així que estaran com reis les 24h!!

Valoración media
Tarifa de Alojamiento
18 € / noche
Tarifa de Paseo
12 € / hora
Tarifa de Guardería de día
12 € / día
Localidad Gerona
Dirección C/Font De La Teula
Tipo de casa Piso
Zonas Exteriores Terraza, Balcón, y Jardín
Superficie de Zonas Exteriores 180 m²
Tengo vehículo propio en el que trasladar perros

Opiniones de otros clientes sobre Julia


& Rocco

Rating:
Agosto de 2019

Estem súper contents, el Rocco ha estat millor que a casa!! A més s’ha fet molt amic de la seva gossa Nala ☺️. Es el primer cop que ens hem quedat 100% tranquils marxant de viatge amb la seguretat que el nostre gos estava en les millors mans. Repetirem segur, moltes gràcies Júlia!!


& Maffy

Rating:
Julio de 2019

Cuando uno se marcha de vacaciones y tiene que dejar a su mascota atrás, la sensación es horrible. Es como si dejaras una parte de tí atrás. Julia ha sido capaz de hacernos olvidar esa sensación, porque Maffy no ha podido estar mejor atendida: atención constante, juegos, excursiones, etc. Para mayor tranquilidad, cada día nos enviaba vídeos y fotos de Maffy. Julia adora los perros, y eso se ve al momento. La tranquilidad que hemos tenido y el cuidado que ha tenido con Maffy no se paga ni con todo el oro del mundo. ¡¡MIL GRACIAS JULIA!!


& Newton

Rating:
Junio de 2019

Estem molt contents amb la Júlia! Ha cuidat en Newton millor que si estigués a casa, el va portar d'excursió a la platja i la seva gossa Nala va estar jugant amb ell perquè no s'avorris. També ens han anat enviat moltes fotos i vídeo perquè no patissim per ell.
Gràcies Júlia, repetirem segur!