Xavier avatar

Terapeuta Natural Caní Girona

Xavier

Carrer Del Riu Freser, 17003, Gerona
1 Usuarios recurrentes
6 Reservas
2 Valoraciones
Els gossos que cuido diàriament
Els cavalls amb els quals treballo com a equinoterapeuta
Treballant com a equinoterapeuta
47 fotos
ver todo
47 fotos
ver todo

Sobre Xavier

Som una parella que fa un parell d’anys varem crear un projecte per cuidar animals a domicili tan gats com gossos (Conexión Animal Girona) on la meva companya s’encarrega més dels de gats i conjuntament abordem els passejos amb gossos. Actualment passejo gossos diàriament, a banda d'altres casos que van sorgint en moments puntuals com poden ser èpoques festives. M'agraden molt els animals i tot i que ara mateix no puc tenir cap gos ja que visc amb cinc gats i una cobaya i no tinc molt espai a casa, m'encanta poder caminar amb ells en manada envoltat d’un entorn natural, ja que els nostres passejos sempre son per les zones verdes als voltants de la Ciutat de Girona. Per això em motiva molt aquest tipus de treball, perquè abans que res és un plaer per a mi, sempre tenint en compte l'alta responsabilitat que comporta tenir un animal a càrrec. Paral·lelament estic realitzant una formació com a Educador i Terapeuta Natural Caní, on la nostra filosofia de treball no es altre que buscar la calma i la relaxació de l’animal en tot moment. Per això en els nostres passejos no hi ha cap activació de cap mena, ja sigui amb jocs o amb activitats que estimulin el gos, perquè empatitzem amb el gos en el seu estat natural on sempre busca un estat energètic tranquil i evitant el conflicte en tot moment. També els passejos son de qualitat, és a dir, sempre son en manada i caminant a la par nostra per tal de generar un vincle afectuós i alhora un treball mental que ajudarà al gos a cremar l’energia necessària d’una manera sana i harmoniosa. Tot i realitzar passejos en manada, entenem que cada gos de manera individual presenta les seves particularitats, intentem adaptar-les al benestar general del grup per així tenir present cada membre pelut, ja que per nosaltres és primordial tenir present el procés d’aprenentatge de cada animal, respectant-lo i acompanyant-lo en tot moment. He estudiat i exercit com a Educador Social i Psicopedagog, professions que m’han ajudat a entendre la psicologia humana respecte la psicologia canina, i els erros més comuns que cometem com a humans a l’hora de relacionar-nos amb els nostres animals de companyia. Per altre banda, fa quatre anys que tinc el títol com a Equinoterapeuta, ja que els cavalls també m'han cridat molt l'atenció, sobretot la seva gran habilitat a percebre i sentir tot el que els envolta. El treball amb cavalls ajuda a experimentar una energia de calma i auto-observar-te en tot moment com et sents, aspectes beneficiosos a l’hora de treballar amb gossos. Si t'interessa concertar una reserva dels nostres serveis com a passejadors o bé alguna problemàtica relacionada amb el teu animal podem quedar prèviament per trobar-nos, fer una petita entrevista i així pots decidir si deixar al teu millor amic al nostre càrrec, sense cap mena de compromís. Per la teva tranquil·litat podem donar-te referències dels responsables dels animals amb qui hem treballat si ho prefereixes. Gràcies per la confiança i fins aviat.

Los perros de Xavier

Xavier no tiene perros en casa

La casa de Xavier

Superficie de Zonas Exteriores : 10 m²

Terraza

Más detalles

Tengo experiencia previa paseando perros
Puedo facilitar opiniones de otros clientes
Tengo coche disponible para trasladar perros
Puedo administrar medicación oral
He sido voluntario/a en protectoras

Ubicación

2 valoraciones

Gran profesional, seriedad y eficiencia. Sin duda tiene mi plena confianza. Ron ha estado encantado con el

Recomendado al 200% es una persona super amable, responsable, gran amante de los animales y de la naturaleza. Paseo a mis 2 perros sin ningún problema, los hacia correr y jugar por camino de bosque 1 hora al día y creedme volvían muertos. Le cogieron mucho cariño en poco tiempo. Sin duda repetiré

Xavier

Carrer Del Riu Freser, 17003, Gerona

Xavier no está disponible temporalmente

Cómo hacer una reserva

Buscar
Busca por código postal o dirección para ver una lista de cuidadores de confianza en tu zona.
Reserva tu cuidador/a
Cuando creas que has encontrado al cuidador perfecto para tu perro, puedes enviar una solicitud de reserva.
Meet & Greet
Organiza un encuentro previo para asegurarte de que tu perro encaja bien con el cuidador seleccionado.
Preparados, listos...¡YA!
¡Tu reserva está a punto de comenzar! Asegúrate de que entregas al cuidador/a todo lo que tu perro necesitará: comida suficiente, su cama, correa, cartilla veterinaria y su juguete favorito.