Educadora canina i amant dels animals , cuido als teus gossets. Casa amb 180m2 jardí

Cristina

Esperança, 17430 , Santa Coloma de Farners
1 Usuarios recurrentes
9 Valoraciones
55 fotos
ver todo
55 fotos
ver todo
Última conexión
hace 5 días

Sobre Cristina

Passejo, cuido, acullo els teus gossets/gossetes (o gats, o altres tipus de mascotes) durant la vostra absència . Passejades llargues o específiques segons les necessitats dels animals. Mínim 2 passejades al dia i mimos i atenció individualitzada durant tot el dia. Disposo d'un jardí tancat de 180m2, amb un garatge ampli i diferents estances per a que no els falti de res. Tindran tota la atenció necessària, els cuido com si fóssin meus, estaran com a casa!! Això sí, sempre demano que porteu una joguina, cabasset, manta, peça de roba que faci olor a casa seva per a que no es senti tan estrany/a i, sobretot, si té alguna necessitat o por especial, comuniqueu-m'ho per tal de poder donar el millor servei possible! També disposo d'una habitació dins de casa per gossos amb necessitats especials. Tinc gossos però no estarien en cap moment en contacte amb els gossos que acullo, a no ser que siguin sociables i volgueu que els ajunti, amb garanties completes de que estaran 100% controlats i amb totes les seves necessitats cobertes. L'entorn on visc és tranquil, hi han moltes zones verdes a prop, i també hi ha molta muntanya i rieres. M'agrada anar amb ells a la natura i ens ho passem pipa! Ja que soc educadora canina, sempre treballo molt amb ells, fem exercicis interactius, els porto a passejar amb bicicleta, els hi dono la oportunitat per desenvolupar més els seus sentits (tacte, gust, olfacte, a part de vista i oída) i si ho necessiteu també us puc oferir els meus serveis com educadora. També demano que vinguin desparasitats interna i externament, ja que a casa som uns quants peluts i així no hi ha cap mena de risc d'agafar infeccions ni paràsits. Gos feliç = família feliç Tinc experiència i m'entenc molt bé amb els animals. El meu servei és força particular ja que em passo la majoria del temps exclusivament amb ells, en cap moment estaran tancats a una gàbia, seran un més de la família durant la seva estància. Lliures i amb totes les comoditats que els hi puc oferir. Important saber si l'animal té algun tipus de problema de conducta, ansietat, si borda molt, agressivitat, etc, per poder garantir un bon allotjament. Setmana Santa / Nadal / Estiu (Temporada Alta, del 21 de Juny - Juliol i Agost) cobro a la tarifa un plus de 4€ per dia (2 gossos= 3€ per gos de plus)

Los perros de Cristina

Pepo
Mestizo·Grande·15 Años, 1 Meses
Ura
Mestizo·Pequeño·13 Años, 1 Meses
Nas
Labrador Retriever·Pequeño·15 Años, 5 Meses

La casa de Cristina

Superficie de Zonas Exteriores : 180 m²

Jardín
Terraza

Más detalles

Tengo experiencia previa paseando perros
Tengo experiencia previa alojando perros en casa
Puedo facilitar opiniones de otros clientes
Tengo coche disponible para trasladar perros
Puedo administrar medicación oral
Puedo administrar medicación inyectada
Tengo algún certificado animal
He sido voluntario/a en protectoras

Servicios y tarifas

Cobertura veterinaria y atención al cliente 24h incluida

Alojamiento

Noche en casa del cuidador
20€
Recogida/Entrega
Distancia máxima: 50 km
+25€
Tarifa de festivos
22€
Acepto perros de todos los tamaños
Incluye cachorros

Paseos

Alrededor de tu barrio durante 1h
12€
Tarifa de festivos
15€
Acepto perros de todos los tamaños
Incluye cachorros

Guardería de día

Durante el día en casa del cuidador
18€
Recogida/Entrega
Distancia máxima: 50 km
+20€
Tarifa de festivos
20€
Acepto perros de todos los tamaños
Incluye cachorros

Disponibilidad

junio 2023

lu
ma
mi
ju
vi
sa
do
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Disponible
Reservado
No disponible
Disponibilidad actualizada hace 5 días

Ubicación

9 valoraciones

Perfecto. Es la primera vez que usamos la plataforma, no conocíamos a nadie en Santa Coloma de Farners y nos lo ha resuelto. Cristina perfecta, Sharon no está acostumbrada a estar con otros perros ni a quedarse con persona externas. En seguida se familiarizó con ella en resumen totalmente recomendable.

Gudog es una molt alternativa a les residėncies

Cristina ha resultat una cuidadora sensacional. Ha demostrat molta experiència amb gossos, ha cuidat en Milco com si fos seu i ens ha mantingut informats constantment. No dubteu en comptar amb ella per cuidar el vostre "pelut". Cristina ha resultado una cuidadora sensacional. Ha demostrado mucha experiencia con perros, ha cuidado a Milco como si fuera suyo y nos ha mantenido siempre informados. No dudèis en contar con ella para cuidar a vuestro "peludo"

Cristina

Esperança, 17430 , Santa Coloma de Farners

Beneficios de Gudog

Cómo hacer una reserva

Buscar
Busca por código postal o dirección para ver una lista de cuidadores de confianza en tu zona.
Reserva tu cuidador/a
Cuando creas que has encontrado al cuidador perfecto para tu perro, puedes enviar una solicitud de reserva.
Meet & Greet
Organiza un encuentro previo para asegurarte de que tu perro encaja bien con el cuidador seleccionado.
Preparados, listos...¡YA!
¡Tu reserva está a punto de comenzar! Asegúrate de que entregas al cuidador/a todo lo que tu perro necesitará: comida suficiente, su cama, correa, cartilla veterinaria y su juguete favorito.